عنوان محصول: فایل رایگان پاورپوینت برنامه ریزی شغلی
فایل رایگان پاورپوینت برنامه ریزی شغلی
بخشی از متن فایل رایگان پاورپوینت برنامه ریزی شغلی :
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 34 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
مقدمه
امروز بیشتر کارفرمایان نیاز دارند تا برنامه های توسعه و برنامه ریزی شغلی خود را تنظیم کنند. نیروی کار تحصیل کرده تر شده اند و انتظارات شغلی بالاتری دارند. با ایجاد قوانین مختلف جهت فرصت های شغلی برابر, اقدامات مثبتی به منظور پیشرفت شغلی اقلیت های اجتماع مانند زنان و سیاه پوستان و دیگر گروه ها انجام گردیده است.
جهت بررسی برنامه ریزی مسیر شغلی ابتدا لازم است به تعاریف واژه های مربوط بپردازیم:
تعاریف
شغل: یک رشته فعالیت های حرفه ای است که توسط فرد در دوره ای از زندگی کاری انجام می گردد.
شغل: شامل توالی تجربیات کاری فرد طی زمان است. به عبارتی دیگر شغل از تجربیات کاری و غیرکاری فرد تشکیل شده است که راه زندگی کاری فرد را شکل می دهد.(یارنل:2008)
برنامه ریزی شغلی: رویه ای است که یک فرد اهداف شغلی را ایجاد و راه های دستیابی به اهداف را شناسایی می کند.
نقش سازمان در برنامه ریزی شغلی کمک به افراد در دستیابی به بهترین تطابق بین تمایلات قردی و فرصت های موجود در سازمان می باشد. یک راه انجام این کار توسعه مسیر شغلی یا خطوط شغلی از طریق حرکت افراد در سازمان است. توسعه شغلی شامل همه همه فعالیت های انجام گرفته بوسیله سازمان یا افراد است که یک فرد برای پیشرفت موفق در طول مسیر شغلی آماده می کند. طبق تعاریف ارائه شده توسعه و برنامه ریزی شغلی یک تلاش مشترک است.
برنامه ریزی شغلی: یک سری از مجموعه های فرعی توسعه مسیر شغلی می باشد, این یک فرایند برنامه ریزی شخصی زندگی کاری فرد است که شامل ارزیابی توانایی های شخص و علایق , بررسی فرصت های شغلی, هدف گذاری کردن مسیر شغلی و برنامه ریزی کردن فعالیت های توسعه ای مطلوب می باشد.(سیدجوادین:1383)
اهداف توسعه و برنامه ریزی شغلی
سازمان ها از انجام برنامه های توسعه و برنامه ریزی شغلی دارای اهدافی به شرح زیر هستند : سازمانی و فردی
8 هدف سازمانی برای توسعه و برنامه ریزی شغلی وجود دارد.این اهداف حول داشتن تعداد کافی افراد واجد شرایط متمرکز است که سازمان بتواند ماموریت و اهداف خود را محقق سازد.
1.بهبود بکارگماری افراد
افراد مستعد و نخبه همیشه قابل دیدن نیستندومعمولا فعالیت های توسعه ای برای شکوفا سازی توانایی نخبگان ضروری است.اولین هدف توسعه و برناممه ریزی شغلی حصول اطمینان از این است که سازمان بطور اثربخشی منابع انسانی استخدام شده توسط شرکت را بکارگیرد.
2.کاهش جابجایی
سازمان هایی که یک محیط جذاب برای توسعه و برنامه ریزی شغلی دارند شانس بزرگتری در حفظ افراد توانمند دارند. افراد علاقمند هستند با شرکت هایی همکاری کنند که فرصت های جذابی برای توسعه شغلی دارند. به نفع سازمان است که جابجایی های پرهزینه کاهش یابد و کارکنان واجدشرایط برای اشغال پست های پرمسئولیت بلاتصدی در دسترس باشند.