فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول | dl | 6506197

دانشجوی محترم سلام و عرض ادب. اطلاعات بیشتر در مورد فایل فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول در ادامه مطلب با کلیک روی دکمه دانلود مشاهده کنید. همچنین لیست تعدادی دیگر از محصولات فروشگاه در انتهای پست قرار داده شده و قابل مشاهده هستند. اگر از کیفیت فایل تخصصی فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول راضی بودید که مطمئنن همین طور است خوشحالیم و اگر مشکلی در فایل بود از طریق دکمه ارباط با ما و تلگرام مشکلتان را بگویید تا راهنمایی شوید.

ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ از ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﻫﺎي ﺳﺮﯾﻊ اﻟﺴﯿﺮ ﻧﯿﺮوي درﯾﺎﯾﯽ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﺳﺰار از ﺣﻮزه ﺑﻨﺪري ﻣﯽ اﺳﮑﻨﺪرﯾﻪ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﺧﺎرج ﺷﺪه و ﮔﻮﯾﻨﺪ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﮐﻪ راه روم را در ﭘﯿﺶ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول ﻣﺰﺑﻮر ﺣﺎﻣﻞ دﺳﺘﻮري اﺳﺖ از ﻃﺮف

فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول

فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول

بخشی از متن فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول :


سال انتشار : 1395

تعداد صفحات : 16

به منظور بررسی تاثیر مراحل مختلف فرآیند درجه بندی )سورتینگ( میوه ها بر گسترش بیماری های پس از برداشت پرتقال, تحقیقی درقالب دو آزمایش مستقل صورت پذیرفت. در آزمایش نخست, نمونه گیری از میوه ها در هنگام ورود به کارگاه )شاهد( و پس از پایان هر یک از مراحل شامل شستشو با غوطه وری در آب, شستشو با آبفشان آب گرم حاوی قارچ کش, واکس زنی, درجه بندی, همچنین باحذف مرحله شستشو با آبفشان آب گرم حاوی قارچ کش از دو مرحله پایانی فرآیند )واکس زنی, درجه بندی( انجام گرفت. میزان پوسیدگی میوه ها در سه مرحله ) 7 , 14 و 21 روز نگهداری در اتاقک رشد با شرایط مناسب برای رشد عامل های پوسیدگی( ارزیابیشد. در آزمایش دوم میوه های شاهد و محصول نهایی فرآیند درجه بندی )پرتقال واکس خورده در دو حالت استفاده و بدون استفاده از آب گرم حاوی قارچ کش( به مدت 45 روز در سردخانه قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیماری های کپک سبز, کپک آبی و پوسیدگیترش بیماری های شایع پرتقال است. اختلاف معنی دار آماری بین تیمار درجه بندی در دو حالت استفاده و بدون استفاده از آب گرم حاوی قارچ کش مشاهده نشد ) 05 / 0 P (. تیمار شاهد با 5 / 9 , 3 / 33 و 3 / 33 درصد رخداد کل بیماری ها, به ترتیب طی مراحل ارزیابی7 , 14 و 21 روز, کمترین میزان را در بین تیمارها داشت. در آزمایش دوم نیز میزان رخداد بیماری به طور معنی داری ) 05 / 0 P( در میوه های شاهد کمتر از دو تیمار دیگر بود. به طورکلی فرآیند درجه بندی, در وضعیت کنونی, موجب افزایش بیماری های پس از برداشت شده و آب گرم حاوی قارچ کش و واکس نتوانسته اند که میزان پوسیدگی ایجادشده در نتیجه فرآیند درجه بندی را کاهش دهند

👇محصولات مشابه با فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول👇

فایل رایگان بررسيهاي تکميلي درخصوص بيواکولوژي جوانهخوار بلوط ( Tortrix viridana ) و پراکنش آن در استان آذربايجانغربي | WORD فایل رایگان ارزيابي مفهوم گونه بيولوژيکي در برخي گونه هاي جنس Armillaria در ايران | WORD فایل رایگان کنترل پسيل گلابي Cacopsylla pyricola با روش تزريق آزاديراکتين و کود کامل به تنه درخت | WORD فایل رایگان شناسايي و بررسي برخي از ويژگي هاي ويروس آلوده کننده زعفران ( Crocus sativus ) در ايران | WORD فایل رایگان غربال سودومونادهاي فلورسنت بر پايه توليد سيدروفور و القاي توليد اتيلن گياه براي القاي مقاومت سيستميک عليه بيماري باکتريايي نواري برگ گندم | WORD فایل رایگان پرايمينگ مقاومت عليه Pseudomonas syringae pv. tomato در آرابيدوپسيس با استفاده از ترکيب هاي فرار Bacillus subtilis | WORD فایل رایگان واکنش تابعي کفشدوزک Hyperaspis polita با تغذيه از شپشک آردآلود پنبه Phenacoccus solenopsis | WORD فایل رایگان تعيين سطح زيان اقتصادي بالشتک معمولي مرکبات، Pulvinaria aurantii (Hem.: Coccidae) در باغ هاي مرکبات تيمارشده با برخي حشره کشهاي شيميايي | WORD فایل رایگان بررسي برخي ويژگي هاي بيوکنترلي باکتري هاي آنتاگونيست جداشده از ريزوسفر خيار عليه Sclerotinia sclerotiorum و Pythium aphanidermatum | WORD

👇محصولات تصادفی👇

فایل رایگان دکترين شخص ثالث در تحقيقات کيفري سايبري | WORD فایل رایگان بررسي امکان سنجي استفاده از پايگاه داده AgMERRA براي ساخت داده هاي ناقص و گمشده موجود در داده هاي ايستگاه هاي سينوپتيک(مطالعه موردي: دشت مشهد) | WORD فایل رایگان ترجيح ميزباني و بيولوژي بيد سيب زميني، Phthorimaea operculella (Zeller) (Lep.: Gelechiidae)، روي برگ هاي 12 ژرم پلاسم سيب زميني تحت شرايط گلخانه اي | WORD فایل رایگان بررسي ويروس لکه زرد زنبق (IYSV) در پياز و برخي از گياهان زينتي بررسي ويروس لکه زرد زنبق (IYSV) در پياز و برخي از گياهان زينتي با استفاده از روش الايزا و RT-PCR در استان خراسان رضوي | WORD فایل رایگان تاثير تعداد شخم و ميزان مصرف علفکش متريبوزين بر روي ساختار علف هاي هرز سيب زميني | WORD فایل رایگان بررسي مقايسه اي درون دادها و برون دادهاي جريان اطلاعات در پژوهشکده هاي آموزش عالي ايران | WORD فایل رایگان مطالعه جامعه شناسي ساختار رواني مرتکبين جرايم عليه بشريت | WORD فایل رایگان ارتباط عناصر ک ممصرف با برخي خصوصيات خاک و لندفرم در اراضي آهکي دشت گلپايگان | WORD فایل رایگان طراحي و ارزيابي اثربخشي آموزش آموزه هايديني - روانشناختي بر رضايت زناشويي | WORD فایل رایگان ويژگيها و رفتار خريد گردشگران شهر بانه | WORD فایل رایگان شناسايي و تعيين روابط ميزباني زنبورهاي پارازيتوييد شته ها (Hym., Braconidae, Aphidiinae) در منطقه زاگرس جنوبي | WORD فایل رایگان ارزيابي تعدادي از عصاره گيرهاي شيميايي در برآورد فسفر قابل استفاده لوبيا Phaseolus vulgaris) در تعدادي از خاک هاي آهکي | WORD فایل رایگان وضعيت سکوت سازماني و تحول سازماني در سازمان اسناد و کتابخانه ملي جمهوري اسلامي ايران | WORD فایل رایگان مقايسه آلودگي هفت واريته ي مختلف پنبه به سفيد بالک پنبه Bemisia tabaci در منطقه کاشمر | WORD فایل رایگان اندازه گيري و شبيه سازي آبشويي نيتروژن نيتراتي بوسيله مدل LEACHN | WORD

👇کلمات کلیدی👇

فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناولدانلود فایل رایگان تاثير فرآيند درجه بندي بر گسترش بيماري هاي پس از برداشت پرتقال تامسون ناول فایلرایگانتاثيرفرآينددرجهبنديبرگسترشبيماريهايپسازبرداشتپرتقالتامسونناول