فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر | dl | 6506349

دانشجوی محترم سلام و عرض ادب. اطلاعات بیشتر در مورد فایل فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر در ادامه مطلب با کلیک روی دکمه دانلود مشاهده کنید. همچنین لیست تعدادی دیگر از محصولات فروشگاه در انتهای پست قرار داده شده و قابل مشاهده هستند. اگر از کیفیت فایل تخصصی فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر راضی بودید که مطمئنن همین طور است خوشحالیم و اگر مشکلی در فایل بود از طریق دکمه ارباط با ما و تلگرام مشکلتان را بگویید تا راهنمایی شوید.

ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ از ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﻫﺎي ﺳﺮﯾﻊ اﻟﺴﯿﺮ ﻧﯿﺮوي درﯾﺎﯾﯽ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﺳﺰار از ﺣﻮزه ﺑﻨﺪري ﻣﯽ اﺳﮑﻨﺪرﯾﻪ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﺧﺎرج ﺷﺪه و ﮔﻮﯾﻨﺪ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﮐﻪ راه روم را در ﭘﯿﺶ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر ﻣﺰﺑﻮر ﺣﺎﻣﻞ دﺳﺘﻮري اﺳﺖ از ﻃﺮف

فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر

فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر

بخشی از متن فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر :


سال انتشار : 1394

تعداد صفحات : 12

یکی از نوید بخش ترین روش های تولید بیواتانول استفاده از بقایای کشاورزی به عنوان ماده اولیه است. در این مطالعه پرتودهی میکروویو و ازن-دهی به عنوان دو نوع پیش تیمار هیدرولیز آنزیمی بر روی باگاس نیشکر اعمال شد. بعد از هیدرولیز, توانایی استحصال قند با توجه به دو فاکتور توان پرتودهی میکروویو, در سه سطح 170, 450 و 850 وات و زمان ماند در سه سطح 2, 6 و 10 دقیقه مورد مطالعه قرار گرفت. توانایی استحصال قند در باگاسی که تحت پیش تیمار ازن دهی قرار گرفت با توجه به دو فاکتور در مدت زمان ماند در چهار سطح 1/5, 2/5, 3/5 و 4/5 ساعت و رطوبت باگاس در سه سطح 40% ,50% و 60% در حین ازن دهی, مورد بررسی قرار گرفت, بر این اساس نتایج حاکی از آن است که در پیش تیمار میکروویو در سطح اطمینان 99% اثر توان میکروویو همچنین زمان ماند دارای اختلاف معنی دار است. در پیش تیمار ازن دهی در سطح اطمینان 99% اختلاف معنی داری میان چهار زمان ماند بود. اثر درصد رطوبت در سه سطح مورد بررسی با سطح اطمینان 99%, تفاوت معنی داری نشان داد. شرایط بهینه برای استحصال قند در پرتودهی میکروویو در توان 850 وات و زمان ماند 10 دقیقه حاصل شد و در ازن دهی در تیمار50% رطوبت و 3/5 ساعت صورت پذیرفت. درصد تبدیل باگاس به قند از 20/85% (بدون پیش فرآوری), به 57/2 % بعد از پرتودهی میکروویو و به 67/06% بعد از ازن دهی در شرایط بهینه رسید و بنابراین می توان نتیجه گرفت ازن دهی به عنوان پیش تیمار مقدار معینی باگاس را به قند بیشتری تبدیل می کند.

👇محصولات مشابه با فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر👇

فایل رایگان بررسي امکان جداکردن ناخالصي ها از کلاله ي زعفران با استفاده از يک جداکننده ي الکترواستاتيک | WORD فایل رایگان ارايه راهبرد انتخاب سامانه هاي خاک ورزي با استفاده از روش تحليل استراتژيک- سلسله مراتبي (SWOT-AHP) (شهرستان خدابنده زنجان) | WORD فایل رایگان مقايسه کارايي هرس بشقابي، سيکلوتيلر و روتيواتور در رطوبت هاي مختلف در يک خاک لوم رسي در مازندران | WORD فایل رایگان تشخيص ارقام شلتوک، برنج قهوه اي و سفيد براساس ويژگي هاي بافتي تصوير و شبکه عصبي مصنوعي | WORD فایل رایگان طراحي الگوريتم بينايي رايانه اي براي تشخيص فلفل دلمه جهت برداشت روباتيک در شرايط نور طبيعي | WORD فایل رایگان تشخيص پرتقال روي درخت با کاربرد پردازش تصاوير ديجيتال براساس روش شبکه عصبي و تراکم سايه روشن | WORD فایل رایگان بازشناسي الگوي اسپکتروسکوپي فرو سرخ نزديک براي تفکيک غير مخرب پرتقال ها براساس شاخص مزه | WORD فایل رایگان طراحي، ساخت و ارزيابي عملکرد ماشين بويايي (بيني الکترونيکي) بر پايه حسگرهاي نيمه هادي اکسيد فلزي (MOS) به منظور پايش رسيدگي موز | WORD فایل رایگان بررسي تاثير ارتفاع سقوط و سطح برخورد بر کوفتگي سيب هاي صادراتي | WORD

👇محصولات تصادفی👇

فایل رایگان طراحي و تدوين الگوي سه بعدي مديريت گردشگري شهر تهران | WORD فایل رایگان بررسي کارايي مدل پويايي سيستم در شبيه سازي فرآيند بارش- رواناب(مطالعه موردي: حوضه آبريز ليقوان) | WORD فایل رایگان اثر فاصله انتقال بر انتشارپذيري کلريد سديم با استفاده از نرم افزار HYDRUS 2D | WORD فایل رایگان بررسي مقادير برگاب در آبياري باراني در دو گياه سويا و گندم بهاره | WORD فایل رایگان ارزيابي و پايش پوشش گياهي مبتني بر منطق فازيبا استفاده از تصاوير ماهوار هاي(مطالعه موردي: پارک ملي بمو - شيراز) | WORD فایل رایگان بررسي مکانيزم آللوپاتيک عصاره آبي کماي بينالودي (Ferula flabelliloba) در بذور در حال جوانه زني قدومه (Alyssum szowitsianum) | WORD فایل رایگان کاربرد مدل شبکه عصبي مصنوعي در خرد مقياس نمودن برون داد هاي مدل GCM براي پيش بيني بارش در پهنه جنوبي ايران | WORD فایل رایگان اثر کاربرد EDTA و اسيدسيتريک بر تغييرات فعاليت آنزيمي خاک، تنفس ميکروبي برانگيخته و فراهمي سرب در خاک | WORD فایل رایگان پيش بيني زمان رويش گياهچه هاي علف هاي هرز خاکشير ( Descurainia sophia (L.) Webb.) و ازمک ( Cardaria draba (L.) Desv.) در مزرعه کلزا(Brassica napus L.) در شرايط زنجان | WORD فایل رایگان تحليل و ارزيابي قابليت اطمينان دروگرهاي نيشکر استافت سري 7000 در برداشت نيشکر | WORD فایل رایگان مقايسه تفکر انتقادي در دانشجويان سال اول و آخر کارشناسي اطاق عمل و هوشبري دانشگاه علوم پزشکي بيرجند در سال 1390 | WORD فایل رایگان افزايش کارايي نقشه حاصلخيزي خاک براي کشت برنج با استفاده از منطق فازي، AHP و GIS | WORD فایل رایگان بررسي اثر چند قارچ کش مهم بر روي رشد ميسليوم و جوانه زني اسپور قارچ هاي مولد اسکاي مو در شرايط آزمايشگاهي | WORD فایل رایگان اثربخشي آموزش مفاهيم معنوي با محوريت مذهب بر مشکلات رفتاري کودکان | WORD فایل رایگان تاثير اخلاق در جرم انگاري و جرم زدايي در نظام حقوق کيفري اسلامي ايران | WORD

👇کلمات کلیدی👇

فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکردانلود فایل رایگان مقايسه اثر پيش تيمار ازن دهي با پرتودهي ميکروويو بر هيدروليز آنزيمي باگاس نيشکر فایلرایگانمقايسهاثرپيشتيمارازندهيباپرتودهيميکروويوبرهيدروليزآنزيميباگاسنيشکر