عنوان محصول: فایل رایگان اثر کيفيت آب و مديريت کاربرد آب شور در سيستم آبياري قطر هاي بر عملکردو کارآيي مصرف آب در خربزه ديررس
فایل رایگان اثر کيفيت آب و مديريت کاربرد آب شور در سيستم آبياري قطر هاي بر عملکردو کارآيي مصرف آب در خربزه ديررس
بخشی از متن فایل رایگان اثر کيفيت آب و مديريت کاربرد آب شور در سيستم آبياري قطر هاي بر عملکردو کارآيي مصرف آب در خربزه ديررس :
سال انتشار : 1394
تعداد صفحات : 12
برای بررسی اثر سطوح شوری آب آبیاری و زمان شروع آبیاری با آب شور و لب شور بر خصوصیات کمی خربزه دیررس, آزمایشی با 7 تیمار و 3 تکرار در قالب بلوک های کامل تصادفی با استفاده از روش آبیاری قطره ای نواری, در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی انجام شد تیمارهای آبیاری عبارت بودند از: 1- آبیاری با آب شیرین (0/6 دسی زیمنس بر متر) از ابتدای کاشت تا انتهای فصل برداشت, 2- آبیاری با آب با شوری 3 دسی زیمنس برمتر از ابتدا تا انتهای فصل داشت, 3-آبیاری با آب با شوری 6 دسی زیمنس بر متر از ابتدا تا انتهای فصل, 4- آبیاری با آب با شوری 6 دسی زیمنس بر متر از 20 روز بعد از جوانه زنی تا انتها, 5- آبیاری با آب با شوری 3 دسی زیمنس بر متر از 20 روز بعد از جوانه زنی تا انتها, 6- آبیاری با آب با شوری 6 دسی زیمنس بر متر از 40 روز بعد از جوانه زنی تا انتها و 7- آبیاری با آب با شوری 3 دسی زیمنس بر متر از 40 روز بعد از جوانه زنی تا انتهای فصل داشت. نتایج نشان داد که, شوری آب بر عملکرد کل, عملکرد اقتصادی و کارآیی مصرف آب آبیاری تاثیر معنی داری داشت . بالاترین عملکرد کل و عملکرد اقتصادی و کارآیی مصرف آب آبیاری از تیمار شاهد بدست آمد که تفاوت آن ها با تیمارهای آب شور و لب شور معنی دار بود . در ضمن تفاوت بین عملکردهای تیمارهای شور و لب شور معنی دار نبودند. آبیاری با آب شیرین در اوایل دوره رشد باعث افزایش محصول نشده بلکه, باعثوارد شدن تنش بیشتر به گیاه می شود.