فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) | dl | 6506308

دانشجوی محترم سلام و عرض ادب. اطلاعات بیشتر در مورد فایل فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) در ادامه مطلب با کلیک روی دکمه دانلود مشاهده کنید. همچنین لیست تعدادی دیگر از محصولات فروشگاه در انتهای پست قرار داده شده و قابل مشاهده هستند. اگر از کیفیت فایل تخصصی فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) راضی بودید که مطمئنن همین طور است خوشحالیم و اگر مشکلی در فایل بود از طریق دکمه ارباط با ما و تلگرام مشکلتان را بگویید تا راهنمایی شوید.

ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ از ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﻫﺎي ﺳﺮﯾﻊ اﻟﺴﯿﺮ ﻧﯿﺮوي درﯾﺎﯾﯽ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﺳﺰار از ﺣﻮزه ﺑﻨﺪري ﻣﯽ اﺳﮑﻨﺪرﯾﻪ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﺧﺎرج ﺷﺪه و ﮔﻮﯾﻨﺪ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﮐﻪ راه روم را در ﭘﯿﺶ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) ﻣﺰﺑﻮر ﺣﺎﻣﻞ دﺳﺘﻮري اﺳﺖ از ﻃﺮف

فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد)

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد)

فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد)

بخشی از متن فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) :




تعداد صفحات : 17

در این تحقیق میوه های کیوی از رقم هیوارد در دو محدوده جرمی (کوچک و بزرگ) تهیه شدند. پس از آن, میوه ها را در شیشه های یک لیتری در مجاورت بالشتک های پلی اتیلنی حاوی نانوزیولیت پتاسیم پرمنگنات (0, 0/2, 0/4 0/8 گرم) قرار داده و در ژرمیناتور (دمای C°5 و رطوبت نسبی 30%) نگهداری شدند. سپس در زمان های 0, 2, 4 و 6 هفته نگهداری, خواص فیزیکوشیمیایی مختلف نمونه ها (میزان مواد جامد محلول, میزان pH, درصد رطوبت و سفتی میوه ها) و رنگ نانوزیولیت پتاسیم پرمنگنات (L,E , زاویه هیو و کروما) اندازه گیری شد. در ادامه با انجام آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی, تجزیه و تحلیل اطلاعات صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که اثر نانوزیولیت پتاسیم پرمنگنات به جز بر درصد رطوبت بر دیگر خواص اندازه گیری شده معنی دار می باشد (P<0.01). همچنین نتایج نشان داد که نانوزیولیت پتاسیم پرمنگنات انبارمانی میوه ها را افزایش داد به طوری که پس از 6 هفته نگهداری, برای نمونه های دارای نانو زیولیت در مقایسه با نمونه های فاقد نانوزیولیت, به ترتیب, میزان 3/58pH و 3/71, سفتی 10/84 و 5/7N و میزان مواد جامد محلول 14/78 و 15/36Brix اندازه گیری شد. نتایج حاصل از آزمون همبستگی بین متغیرها نشان داد که بین میزان سفتی میوه های کیوی (شاخص رسیدگی) و ویژگی های رنگ نانوزیولیت پتاسیم پرمنگنات (عامل هوشمند ) ارتباط معنی دار وجود دارد و مناسب ترین ضریب همبستگی (0/83) و برازش منحنی (R2=0/98) ) بین میزان سفتی میوه ها و اختلاف رنگ کل (E) مشاهده شد.

👇محصولات مشابه با فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد)👇

فایل رایگان طراحي، پياده سازي و ارزيابي کارگاهي سامانه پايش گر لحظه اي عملکرد محصول سيب زميني | WORD فایل رایگان برآورد حجم سيب و تورفتگي هاي آن، به کمک پردازش تصوير و شبکه ي عصبي | WORD فایل رایگان طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه بذرکار خودکار پنوماتيک جهت تهيه سيني نشاء | WORD فایل رایگان طراحي، ساخت و ارزيابي گشتاورسنج دوار با قابليت نمايش آني گشتاور | WORD فایل رایگان طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه تنک کن محصولات رديفي | WORD فایل رایگان ساخت و ارزيابي شعله افکن گازي با امکان اعمال شعله به صورت گسسته هدفمند در مکان يابي و نابودي علف هاي هرز | WORD فایل رایگان بررسي سينتيک خشک شدن و انرژي مصرفي لايه نازک ذرت | WORD فایل رایگان مقايسه روش هاي کاشت مستقيم برنج جوانه دار (ماشيني و دستي) با نشاء کاري | WORD فایل رایگان اولويت بندي کشت محصولات استراتژيک زراعي استان البرز با استفاده از روش دلفي فازي و فرآيند تحليل سلسله مراتبي (AHP) | WORD

👇محصولات تصادفی👇

فایل رایگان تدوين برنامه آموزش هشياري افزايي وجودي وهشياري افزايي مبتني براخلاق اسلامي ومقايسه اثربخشي آنها برافزايش رضايت اززندگي | WORD فایل رایگان معرفي گونه هايي از جنس Steiner, 1945 Helicotylenchus در مزارع کلزاي استان خراسان شمالي | WORD فایل رایگان تغييرات غلظت Cr ،Ni و Mn در خاک هاي تشکي لشده در طول يک رديف پستي و بلندي از سنگ هاي فوق بازي در غرب مشهد | WORD فایل رایگان اثرات بالقوه ايجاد بازار آب بر ارتقاء بهره وري و کاهش منازعات مربوط به آب در استان فارس | WORD فایل رایگان مقايسه اثربخشي درمان شناختي رفتاري مبتني بررايانه بادرمان به شيوه باليني دراختلال هراس اجتماعي | WORD فایل رایگان رابطه بين توپوگرافي و برخي ويژگي هاي خاک | WORD فایل رایگان کمي سازي گسترش فرسايش شياري در خاک هاي مارني در حوزه آبخيز زنجانرود در شمالغرب زنجان | WORD فایل رایگان استفاده از توابع درونياب فرکتال براي ريزمقياس نمايي زماني داده هاي درجه حرارت | WORD فایل رایگان بررسي تحول همدلي، اختلالات دروني سازي و بروني سازي در دانش آموزان دختر و پسر 5 تا 11 سال | WORD فایل رایگان جذب سطحي سولفات بر روي نانوذرات آهن بر بستر اکسيد گرافن و کربن فعال | WORD فایل رایگان نمونه برداري دنباله اي با دقت ثابت از شته هاي مزارع گندم در اهواز | WORD فایل رایگان تاثير سه فرآورده بيولوژيک بر بيماري سوختگي غلاف برگ برنج در مزرعه | WORD فایل رایگان تاثير تناوب زراعي و نيتروژن بر ميزان آلودگي مزرعه سيب زميني به علف هاي هرز | WORD فایل رایگان کنترل شته سبز هلو به وسيله قارچ Metarhizium anisopliae و سم ايميداکلوپريد روي سه رقم کلزا در شرايط نيمه طبيعي | WORD فایل رایگان ارزيابي چند خط پايه از نقاشي درماني بر کاهش علايم پرخاشگري کودکان پيش دبستاني | WORD

👇کلمات کلیدی👇

فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد)دانلود فایل رایگان بررسي اثر نانو زيوليت پتاسيم پرمنگنات و زمان نگهداري بر خواص فيزيکوشيميايي ميوه کيوي (رقم هيوارد) فایلرایگانبررسياثرنانوزيوليتپتاسيمپرمنگناتوزماننگهداريبرخواصفيزيکوشيمياييميوهکيوي(رقمهيوارد)