فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني | dl | 6506360

دانشجوی محترم سلام و عرض ادب. اطلاعات بیشتر در مورد فایل فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني در ادامه مطلب با کلیک روی دکمه دانلود مشاهده کنید. همچنین لیست تعدادی دیگر از محصولات فروشگاه در انتهای پست قرار داده شده و قابل مشاهده هستند. اگر از کیفیت فایل تخصصی فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني راضی بودید که مطمئنن همین طور است خوشحالیم و اگر مشکلی در فایل بود از طریق دکمه ارباط با ما و تلگرام مشکلتان را بگویید تا راهنمایی شوید.

ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﯾﮑﯽ از ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﻫﺎي ﺳﺮﯾﻊ اﻟﺴﯿﺮ ﻧﯿﺮوي درﯾﺎﯾﯽ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﺳﺰار از ﺣﻮزه ﺑﻨﺪري ﻣﯽ اﺳﮑﻨﺪرﯾﻪ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﺧﺎرج ﺷﺪه و ﮔﻮﯾﻨﺪ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﮐﻪ راه روم را در ﭘﯿﺶ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﮔﺮﻓﺘﻪ و ﺷﺎﯾﻊ ﺷﺪ ﮐﻪ ﮐﺸﺘﯽ فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني ﻣﺰﺑﻮر ﺣﺎﻣﻞ دﺳﺘﻮري اﺳﺖ از ﻃﺮف

فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني

ارتباط با ما

... دانلود ...

عنوان محصول: فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني

فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني

بخشی از متن فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني :


سال انتشار : 1394

تعداد صفحات : 14

خشک کردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری محصولات کشاورزی است که بازار محصولات زراعی را وسیع تر کرده است. با استفاده از این روش می توان محصولات را با هزینه کمتر انبار و در تمام طول سال به بازارهای مصرف منتقل نمود. یکی از سبزی های مهم و مغذی که می توان با خشک کردن, خارج از فصل نیز استفاده نمود محصول شلغم است. در این تحقیق علاوه بر خشک کردن شلغم, مقایسه دو دستگاه خشک کن هوای داغ و خشک کن تحت خلا نیز انجام شد. اثر فاکتورهای مستقل دما و خلا بر فاکتورهای وابسته نظیر چروکیدگی, آبگیری مجدد و انرژی الکتریکی مصرفی در محصول نهایی خشک شده بررسی شدند. طرح کاملا تصادفی برای خشک کن هوای داغ و آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی برای خشک کن تحت خلا استفاده شد. نتایج نشان داد فاکتورهای دما و خلا بر چروکیدگی, آبگیری مجدد و مصرف انرژی الکتریکی تاثیر دارند. پارامتر چروکیدگی بیشتر به رطوبت نهایی محصول و پارامتر انرژی مصرفی دستگاه ها نیز به زمان وابسته است. در این تحقیق, بهترین کیفیت محصول خشک شده شلغم در دستگاه خشک کن هوای داغ با در نظر گرفتن رطوبت نهایی 14±1 درصد, چروکیدگی 39/98 درصد, آبگیری مجدد 4/45 و انرژی الکتریکی مصرفی 32/36 کیلو وات ساعت بر کیلوگرم ماده خشک در دمای 60 درجه سانتی گراد به دست آمد و برای دستگاه خشک کن تحت خلا, چروکیدگی 12/38 درصد, آبگیری مجدد 4/87 و انرژی الکتریکی مصرفی 30/58 کیلو وات ساعت بر کیلوگرم ماده خشک در شرایط با خلا 10 کیلو پاسکال, در دمای 60 درجه سانتی گراد به دست آمد. مقایسه نتایج نشان داد خشک کن خلایی با خشک کردن شلغم با کیفیت بالاتر و مصرف انرژی الکتریکی کمتر مناسب تر از خشک کن هوای داغ است.

👇محصولات مشابه با فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني👇

فایل رایگان تحليل انرژي و سينتيک خشک شدن برگ هاي نعناع به روش بستر شناور ارتعاشي مجهز به پمپ حرارتي | WORD فایل رایگان مقايسه نيروهاي وارد بر مفاصل و ماهيچه هاي منتخب راننده در استفاده از پدال کلاچ تراکتورهاي MF285 و MF399 | WORD فایل رایگان طراحي و ارزيابي عملکرد مدل تعليق نيمه فعال کابين تراکتور | WORD فایل رایگان اثر سرعت دوراني استوانه کوبنده و نرخ تغذيه بر آسيب هاي مکانيکي وارده به دانه گندم در عمليات خرمنکوبي | WORD فایل رایگان بررسي تاثير پارامترهاي گرانول کردن کود کمپوست با استفاده از روش سطح پاسخ | WORD فایل رایگان تهيه نقشه عملکرد مزرعه با استفاده از سامانه سنجش انرژي دستگاه بسته بند مکعبي علوفه | WORD فایل رایگان بررسي شاخص هاي انرژي و بهينه سازي مصرف آن در توليد هلو مطالعه موردي: شهرستان سامان در استان چهارمحال و بختياري | WORD فایل رایگان تاثير اندازه مزرعه بر ميزان انرژي مصرفي و هزينه هاي ورودي توليد بادام زميني در استان گيلان | WORD فایل رایگان طراحي، ساخت و ارزيابي دستگاه اندازه بند غلتکي واگرا براي مغز بادام | WORD

👇محصولات تصادفی👇

فایل رایگان مقايسه روش هاي برنامه ريزي ژنتيک و ماشين بردار پشتيبان در پيش بيني جريان روزانهرودخانه (مطالعه موردي: رودخانه باراندوزچاي) | WORD فایل رایگان اثربخشي آموزش مديريت خودگويي در کاهش ميزان افسردگي دانش آموزان دبيرستاني | WORD فایل رایگان تاثير سطوح رژيم آبياري بر روي عملکرد دو رقم تجاري انار در شرايط اقليمي يزد | WORD فایل رایگان بررسي اثر کاربري اراضي در مدل هيدروگراف واحد ژيومورفولوژي مخزن | WORD فایل رایگان کاربرد خوشه بندي سلسله مراتبي براي افزايش کارايي نگاشت ويژگيخود سامان در شناسايي مناطق همگن هيدرولوژيکي به منظور برآورد سيلاب | WORD فایل رایگان تاثير کاربرد لجن فاضلاب و کشت گندم Triticum aestivum L بر قابليت استفاده و شکل هاي شيميايي روي در تعدادي از خاک هاي آهکي | WORD فایل رایگان تاثير چند پاد آفت و عصاره گياهي بر واکنش تابعي بالتوري سبز،Chrysoperla carnea (Stephens) نسبت به تراکم هاي مختلف پسيل معمولي پسته Agonoscena pistaciae | WORD فایل رایگان بررسي اثر متقابل قارچ مايکوريزاييGlomus fasciculatum وPseudomonas fluorescens درکنترل بيماري پوسيدگي معمولي ريشه گندم دراثر Bipolaris sorokiniana | WORD فایل رایگان در جدال امنيت گرايي و موازين دادرسي منصفانه | WORD فایل رایگان بررسي اثربخشي آشکارسازي هيجاني نوشتاري بر مکانيسم هاي دفاعي افراد ناگوهيجان | WORD فایل رایگان قاتل سريالي، بيمار رواني مسيول؛ جستاري در سياست کيفري ناظر به قتل هاي سريالي | WORD فایل رایگان تعيين ترادف نوکليوتيدي و بررسي علايم دو جدايه جديد ويروس موزاييک هندوانه از استان هاي خراسان رضوي و شمالي | WORD فایل رایگان بررسي آزمايشگاهي و صحرايي دريچه هاي قطاعي به عنوان سازه اندازه گيري جريان تحتشرايط آزاد و مستغرق | WORD فایل رایگان بررسي سنجه مرکزيت در شبکه هم نويسندگي مقالات مجلات علم اطلاعات | WORD فایل رایگان اثر رقابت تاج خروس ريشه قرمز (Amaranthus retroflexus) بر عملکرد و اجزاي عملکرد سويا | WORD

👇کلمات کلیدی👇

فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغوانيدانلود فایل رایگان مقايسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژي و پارامترهاي کيفي شلغم رقم سر ارغواني فایلرایگانمقايسهدوروشخشککردنبرمصرفانرژيوپارامترهايکيفيشلغمرقمسرارغواني